Livrare si plata:

Produsele comandate vor fi livrate in cel mai scurt timp prin Fan Courier. Termenul de livrare poate dura intre 1 şi 3 zile lucratoare, 90% din comenzi sunt livrate in aceeasi zi. Veti primi un mesaj automat de la firma de curierat cu numarul de inregistrare(AWB) care permite urmarirea coletului. Pentru livrari in afara ariei sau colete voluminoase, va vom comunica contravaloarea taxei de transport, iar produsele vor fi trimise dupa ce vom primi acordul dumneavoastra.

In momentul ridicarii coletului de catre firma de curierat veti primi un SMS detaliile livarii, codul PIN necesar la ridicarea colerului si un link unde puteti urmari sau modifica detaliile livrarii. Plata comenzilor se va efectua prin sistem ramburs in momentul preluarii coletului sau in avans prin transfer bancar. 

Pentru orice informatii aveti nevoie sau rezolvarea problemelor urgente, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0721916420

Retur: puteti returna un produs care nu vi se potriveste sau il puteti schimba cu un alt produs, alegerea va apartine.

Schimb: puteti schimba ce nu vi se potriveste returnand produsul si comandati de pe site ce va doriti. 

Retur: Nu aveti nevoie de motiv pentru retur in primele 14 zile calendaristice de cand ati primit comanda, conform  OUG 34/2014, ne anuntati de intentia dumneavoastra telefonic la numarul 0721916420 (valabil si whatsapp) sau prin completarea fromularului de retur. La fel procedati si cand doriti sa schimbati un produs.

Va rugam respectuos sa returnati produsul pe care nu il mai doriti in aceeasi stare in care a fost livrat. Asta inseamna: nepurtat, fara pete, fara urme de uzura sau rupturi, inclusiv cu accesorii sau cutie si cu eticheta inca atasata. 

Va stam la dispozitie pentru consultanta telefonica gratuita.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca produsul returnat?

Conditia acceptarii returului este ca produsele sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (sa nu fie deteriorate, sa nu prezinte semne de purtare, sa aiba toate etichetele intacte, sa poata fi revandut). In cazul in care produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, FDS FABRICA SRL isi rezerva dreptul de a returna partial contravaloarea produsului pentru a acoperi diferenţa rezultata din vanzarea produsului respectiv ca second-hand. Daca produsul nu mai poate fi revandut, returul poate fi refuzat. In acest caz iti vom trimite produsul inapoi. Va recomandam sa probati produsele fara indepartarea etichetei detasabile. Returul produsului fara eticheta de compozitie nu poate fi acceptat. 

Poti returna produsele prin Fan Courier.
Retur prin curier:
1. intrati pe site si completati formularul pentru retur
2. adaugati apoi adresa de la care doriti sa ridicam coletul. 
3. completati IBAN-ul contului in care doriti sa primiti banii (contravaloarea produsului returnat va va fi rambursata in cel mult 14 zile calendaristice de la primirea coletului in depozit)
4. pregatiti coletul pentru retur. Va rugam sa aveti in vedere ca acele colete ambalate necorespunzator sau cu ambalaj deteriorat nu vor fi acceptate.
5. curierul vine si ridica pachetul. Solicitati dovada preluarii coletului de la curier
Va vom anunta in momentul in care returul ajunge la depozit. Dupa ce verificam produsele pe care le-ati returnat, va vom comunica daca toate conditiile de retur au fost indeplinite.

Plata transport retur: Nu achitati nimic la preluarea coletului. Taxa de ridicare si transport este in valoare de 22 Ron si va fi retinuta din suma returnata.  Aceasta taxa este valabila pentru coletele de pana la 1kg si pentru adresele care se afla in aria de acoperire Fan Courier. Pentru colete voluminoase respectiv adresele de ridicare din afara ariei de acoperire, va vom contacta cu o estimare a taxei de transport.

 

 

 

 

Contact: 

FDS FABRICA SRL

CUI RO28338355, J33/553/2011

Sat Spataresti nr 2B, com. Fantana Mare, jud. Suceava

Telefon +40721916420( Luni-Vineri 9-17)
Email fdsfabrica@gmail.com
          roxanaoananegoita@gmail.com